om matlagning, bakning, sömnad, katter och livet i allmänhet

söndag 11 november 2012

Lång helg

Ja, som beräknat gick lov-veckan inte så bra ur ett viktperspektiv. I Stockholm blev det både utemat och en massa hemlagad mat, inklusive efterrätt. Men vem kan säga nej när kompisens pojkvän ställer kalvstek och kladdkaka på bordet? Eller en gigantisk frukost? Så ouppfostrad kunde i alla fall inte jag vara =) Himlans gott var det i alla fall!

Men, som tur är, går det åt rätt håll igen. Den här veckan har gjort att jag nu i stort sett är tillbaka där jag var i början av lovet, och det känns bra. Nu hoppas jag på en lika bra vecka till, så att jag fortsätter röra mig nedåt. När jag väger mig i morgon hoppas jag på att vågen visar på "normalvikt", och inte övervikt. Den var där och rörde sig förra veckan, men slår den över helt, är det första gången på hur länge som helst! Det skulle verkligen vara en boost för mig.

I övrigt har jag en riktigt pissig dag. Ingenting går riktigt min väg. Jag är på väg att sova nu, klockan är halv nio. Har jag tur är morgondagen i alla fall lite bättre. Just nu känns det tveksamt, men vem vet? Kanske vänder mitt humör.

I morgon väntar en 250 ml drickyoghyrt till frukost, följt av pasta carbonara till lunch. Sen får vi se vad jag äter när jag kommer hem, har en lååång dag på jobbet i morgon, och är inte hemma förrän runt åtta.