om matlagning, bakning, sömnad, katter och livet i allmänhet

söndag 6 februari 2011

på tiden...

Jag har varit dålig på att blogga den här veckan. Det har varit ganska mycket på jobbet och så, så jag har faktiskt inte orkat. När jag nu tänker tillbaka på veckan som gått kan jag inte ens minnas att jag ätit nåt, eller hunnit laga någon mat? Undra hur jag har levt dessa dagar? Något borde jag ha ätit, men det verkar ha försvunnit i en sömnig jobb-dimma. Men nu är det dags för nya tag igen. Ny vecka, många långa dagar, men en behaglig fredag att se fram emot. Både måndag och torsdag är möten, och det innebär sena tåget hem. På onsdag är det konferens i Norrköping, och dessutom dejt med bästa Kajsa, vilket innebär en ganska sen dag ändå. Det känns spontant som att det kan bli en ganska dålig matvecka... igen.

I fredags var vi hemma hos Sandra och Mattias och spelade spel. Det var mycket trevligt, och några glas vin slank ned med. Det var alldeles för längesedan jag träffade dem, så det var skoj att bara sitta och snacka och spela spel. Vi spelade NE, och Mattias vann överlägset. I lördags kände jag verkligen av vinet, och det kanske inte var så konstigt, i och med att jag inte ens minns när jag drack alkohol senast (okej, det gör jag, men det var mer längesen än det brukar vara). Då var det helt lagom med hämtmat och film hos syster och svåger!

Idag har det varit väldigt fint väder, så jag och katterna har haft promenadpremiär (för dem). Vi gick ett varv runt vårt hus, och det visade sig att de förlorat ganska mycket promenadvana under vintern. Efter halva vägen fick jag bära dem i omgångar, och Medoxa var inte så trevlig mot förbipasserande. Jaja, de blev trötta, och såg väldigt glada ut i början i alla fall! Nästa gång får det bli en kortare vända!

Nu ska jag se om jag kan läsa lite innan det är dags att hämta P från jobbet, så vi kan åka och handla. suck, detta nödvändiga ont.  Men, vårt kylskåp ser gapande tomt ut, och det vore trevligt att ha frukost och lunch imorgon med. Vem vet, det kanske blir lite matlagning ikväll i alla fall?

//Sanno

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar